Προσαρμογέας Dual Sim για iPhone

0
579
Dual Sim iPhone pic1

Πως θα κάνετε dual sim το iPhone σας

Η Apple ως τώρα δεν έχει βγάλει dual sim iPhone, σε αντίθεση με ανταγωνίστριες εταιρίες οι οποίες έχουν κατασκευάσει πολλές αξιόλογες συσκευές Android που διαθέτουν δύο υποδοχές για κάρτες sim.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψετε το iPhone σας σε dual sim, εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά, με την προθήκη ενός προσαρμογέα ο οποίος δέχεται μια nano Sim και μια κανονική Sim.

Τοποθετείτε την μια άκρη του προσαρμογέα μαζί με την nano sim, στην υποδοχή sim της συσκευή σας, ενώ στην άλλη άκρη τοποθετείτε την κανονική sim όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Διπλώνετε το flex και περνάτε την υποδοχή της κανονικής Sim πίσω από την συσκευή.

 

 

Dual Sim iPhone

Τώρα έχετε δύο κάρτες sim που συνδέονται με το iPhone σας και μπορείτε να αλλάξετε το δίκτυό σας, με μερικά εύκολα βήματα, από το μενού Ρυθμίσεις – Εφαρμογές sim και επιλέγετε την επιθυμητή κάρτα sim.

Ο προσαρμογέας MAGIC SIM ELITE dual SIM για iPhone, υποστηρίζει όλους τους τύπους των δικτύων, συμπεριλαμβανομένων 3G, 4G, LTE, GSM, GPRS, EDGE, CDMA, UMTS, WCDMA και HSDPA. και είναι συμβατός με iOS 7 και iOS 8.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η εταιρία στην συσκευασία παρέχει και θήκη, κατασκευασμένη ειδικά για να προστατεύει με ασφάλεια τον προσαρμογέα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here